Trouwen in Toscane - Firana

Uw droomhuwelijk in Toscane

Posted on

Lennert Bille en zijn team zorgen voor een onvergetelijk moment in het zonovergoten Toscane, Italië. Uw droomhuwelijk wordt met de grootste zorg tot in de puntjes geregeld en gestyled.

 

1. Professionele organisatie

Met onze ervaring in het vak geven wij vorm aan jullie ideeën en werken we het concept uit dat jullie in gedachten hebben.

 

2. Beste prijsgarantie

Bij elke bruiloft hoort een budget. En of dat nu een ruim of beperkt budget is, het is onze job om voor elk budget het onderste uit de kan te halen. Wij zetten het beste feest neer, aangepast aan uw budget. 

 

3. Groot netwerk partnerbedrijven

Door de jaren heen hebben wij een betrouwbaar netwerk van partnerbedrijven opgebouwd in België maar ook in Toscane. Dat garandeert jullie kwalitatieve en betrouwbare leveranciers.. Wij staan garant voor een eerlijke prijs en kwalitatieve leveranciers waar u op kan bouwen.

 

4. Bespaar tijd

Onze kennis en knowhow over het organiseren van bruiloften bespaart jullie heel wat tijd. Dat staat vast. Daar waar jullie normaal zelf op zoek moeten gaan naar een locatie, decoratie, dj, catering, personeel, enzovoort en die daarna ook moeten boeken, bezorgen wij jullie meteen keuzemogelijkheden voor al deze aspecten aangepast aan jullie concept. Jullie hoeven enkel te kiezen, wij doen de rest.

 

5. Een droomhuwelijk zonder stress

Het spreekt voor zich dat de organisatie van jullie droomhuwelijk heel wat spanning met zich mee brengt. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat die spanning zich beperkt tot gezonde zenuwkriebels en dat jullie kunnen genieten van de voorbereidingen en het feest, zonder stress. Vanaf het eerste intakegesprek tot het moment dat de laatste gasten het feest verlaten zijn wij er om jullie werk te verlichten.

Neem contact voor een afspraak