Buiten trouwen: voorzie een plan B

Posted on

Een droomhuwelijk in de stralende zon: een droom van veel koppels maar helaas niet zonder risico’s. Vooral met het weer dan. Op een romantisch landgoed, in het bos of op het strand, in een boomgaard of in het park. Het kan allemaal! Alleen nog een lekker zonnetje, het gefluit van vogels, de geur van bloemen tijdens de zomer en het plaatje is compleet.

 

Voorzien een plan B

Het weer valt soms moeilijk te voorspellen. Een warme zomerdag met stralende zon kan zo eindigen met buien. Het woord ‘zomerse buien’ is dan ook niet onbekend in onze weerberichten. Daarom moet u op elke situatie voorbereid zijn. De beste manier om dat te doen is met een tent. Er bestaan verschillende soorten van low tot high-budget maar ze zijn een must voor huwelijksfeesten in openlucht. Bij warm weer kan het diner of buffet er plaatsvinden en kunnen uw gasten even aan de zon ontsnappen. Wanneer het ’s avonds frisser wordt of bij regen kan het feest in de tent gewoon verder gaan.

Wij organiseren droomhuwelijken in Toscane. Vanzelfsprekend kunnen we daar ook niet de zon garanderen maar de kans op een zonnige bruiloft is toch groter dan in België.

Neem contact voor een afspraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *