Bruiloft in Toscane

 U kunt bij ons terecht voor uw weddingplanning van A tot Z. Uw bruiloft in Toscane zonder stress.

De diensten die we aanbieden zijn zeer ruim en meestal kiezen onze klanten voor een all-in pakket waarbij we de volledige dagplanning, organisatie en de aankleding voor onze rekening nemen, zo zijn ze zeker dat het geheel mooi samenhangend is en geven ze ons de kans om een unieke bruiloft in elkaar te steken naar hun wensen.

 

Een weddingplanner voor uw bruiloft in Toscane?

Een goede weddingplanner zorgt ervoor dat jullie een ongelooflijke huwelijksdag beleven. Een weddingplanner kijkt door jullie bril om zo goed mogelijk aan jullie wensen te voldoen. We zoeken een geschikte locatie voor het feest, de ceremonie, de aankleding, animatie, enzovoort. Samen kijken we naar een heerlijk menu met Toscaanse specialiteiten of liever een kok die andere specifieke gerechten voor jullie klaarmaakt? Je kunt het zo gek niet bedenken of we weten hoe we eraan moeten beginnen.

 

Werkwijze

Of het nu om een groot feest of een intieme plechtigheid gaat, de werkwijze is steeds dezelfde. Onder het genot van een glaasje prosecco of een dampende kop cappuccino bespreken we in een eerste vrijblijvend gesprek jullie dromen en wensen. Er wordt uitgelegd hoe we werken en wat de kostprijs ervan zou bedragen en dan kunnen jullie bepalen wat de volgende stappen zijn. Klaar voor jullie bruiloft in Toscane?

Neem contact voor een afspraak